Ο διαγωνισμός ολοκληρώθηκε. Πατήστε εδώ για να δείτε τις 20 καλύτερες ιδέες που αξιολογήθηκαν από την Επιτροπή.

Μεγάλα Πάρκινγκ στις εισόδους του κέντρου και μεταφορά με ΜΜΜ

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Αξιολόγηση 2.00 (3 ψήφοι)
  • Υποβλήθηκε

  • Εγκρίθηκε

  • Κέρδισε

        

Θεματική κατηγορία της ιδέας:: Υποδομές δικτύων Διαχείριση κυκλοφορίας και κινητικότητας Αναδιάταξη της οργανωτικής δομής
Μέσο Μεταφοράς (υφιστάμενο ή μελλοντικό):: Λεωφορείο Τραμ Ταξί
Ποιός είναι ο στόχος της ιδέας;: Αυξάνει την ικανοποίηση των χρηστών-επιβατών των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς
Καταχωρήθηκε: πριν από 7 χρόνια
Χρήστης: Muster Coo

Σύντομη περιγραφή της ιδέας (μεγ. 50 λέξεις):

Να φτιαχτούν πάρκινγκ (του δήμου για να έχει και έσοδα) στα άκρα του κέντρου. πχ Λιμάνι, Πανεπιστήμια, Ποσειδώνιο με χρεώσεις Cosmos και να υπάρχει συνεχής μεταφορά μμμ απο και προς κέντρο με τραμ επι των παραλιακών οδών.

Ανάπτυξη της ιδέας (αν είναι απαραίτητο):

Θα μπορούσε να φτιαχτεί μια διαδρομή είτε επί των παραλιακών οδών είτε και νέα υποδομή επί της θάλασσας αν είναι εφικτό στην οποία θα πατάει ένα μέσο οικονομικό στη λειτουργία και θα μπορεί να κάνει συνέχεια τη διαδρομή αυτή. πάρκινγκ-κέντρο. Ο κόσμος ήδη προτιμά να πληρώσει 20 ευρώ για μια κλήση της τροχαίας. κι όλα αυτά για να μη ψάχνει πάρκινγκ με τις ώρες όπως όλοι μας κάνουμε. το κέντρο μπουκώνει όχι μόνο από τα πολλά αυτοκίνητα και τα παράνομα σταθμευμένα που κλείνουν το δρόμο. αλλά και από τα αστικά. είναι πολλά για το κέντρο της πόλης μας είναι δυσκίνητα και μονίμως σε άθλια κατάσταση. το να βάλεις πιο πολλά δρομολόγια απλά θα γεμίσει περισσότερο το κέντρο. το να βάλεις λιγότερα, είναι βλακεία γιατί ήδη τα λεωφορεία ειδικά από δυτικά είναι πάντα γεμάτα φουλ. Το θέμα είναι να φύγουν τα πολλά ΜΜΜ απο το κέντρο. και να φύγουν και τα πολλά ταξί εννοείται. τα σημεία που είναι οι πιάτσες μέσα στο κέντρο δε βοηθάνε καθόλου στην κυκλοφορία.


Λεωφ. Νίκης, Θεσσαλονίκη 546 21, Ελλάδα

Μοιραστείτε την ιδέα